Adauga proprietate

Land House.ro ofera prin intermediul site-ului posibilitatea proprietarului sa intre in contact direct cu potentialii cumparatori. Ideea de a pune in contact direct proprietarul cu eventualii cumparatori poarta numele de For Sale by Owner - FSBO - si este foarte raspandita in Europa si Statele Unite ale Americii.

Acest lucru este posibil prin folosirea mediului virtual, sub forma unei galerii care prezinta ofertele proprietarilor urmand un anumit standard.
Acesta metoda de promovare are avantajele si dezavantajele ei. Avantajul cel mai important consta in faptul ca are costuri reduse comparativ cu folosirea unei Agentii Imobiliare unde comisionul poate ajunge si la 6-7% din valoarea tranzactiei. Dezavantajele majore sunt legate de faptul ca dumneavoastra trebuie sa faceti intreaga treaba a unui Broker Imobiliar deci va trebui sa va ocupati de organizarea vizionarilor precum si de t๓ate actele premergatoare vanzarii si cele necesare vanzarii efective. In cazul in care no dispuneti de timp suficient va sfatuim sa apelati la serviciile unei agentii imobiliare.

Odata apasat butonul Continua de mai jos, veti putea alege pachetul de promovare dorit.
Dupa ce veti alege Pacheul de Promovare, veti putea completa datele despre proprietatea dumneavoastra.
Urmatorul pas va fi plata serviciului. In functie de pachetul de promovare ales veti putea opta pentru modalitatea de plata, iar in cazul in care alegeti plata online cu cardul veti fi redirectionati pe un link securizat catre procesatorul de carduri: www.plationline.ro. Tranzactia va aparea pe extrasul dvs de cont ca si plata la PlatiOnline.
Un reprezentant al echipei Land House Imobiliare va face verificarile si va valida in cadrul sistemului online oferta dumneavoastra iar daca plata pentru Pacheul de Promovare ales a fost validata, proprietatea dumneavoastra este vizibila pe site-ul nostru asa cum a fost publicata de dumneavoastra.
Sistemul este simplu de operat si in cazul in care intampinati probleme un consultant va va indruma in completarea formularului.


Anunt Imobiliar Mica Publicitate Submit Your Site SmartNetBook.ro Viziteaza site-ul Land House Real Estate Solution pe ShopMania