Proiectele dezvoltatorului Adama

Adama este o companie imobiliara de varf activa in piete din Europa Centrala si de Est. Caracterul "global" al companiei rezida in structura sa: este detinuta de fondatorii sai, precum si de mari investitori si fonduri imobiliare din Statele Unite si Europa de Vest, si in acelasi timp, Adama este listata la Bursa din Tel Aviv.

Radacinile Adama se gasesc in Bucuresti, unde firma a fost fondata la jumatatea lui 2004 de catre David Flusberg, Dvir Cohen Hoshen si Isaac Cohen Hoshen. Din aceste radacini Adama s-a dezvoltat fulgerator ca un puternic jucator regional, cu operatiuni subsidiare si parteneriate de dezvoltare in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Pe aceste piete compania dezvolta zeci de proiecte inovative, reprezentand milioane de metri patrati de constructii in faza de proiect sau de executie. Multumita unei echipe combinate de specialisti internationali si locali, Adama aduce mii de noi locuinte pe piata, cu preturi accesibile si nivel calitativ ridicat, cat si spatii comerciale si de birouri pentru companii locale si multinationale, participand astfel la cresterea economica a zonei.

"Adama" este unul din cele mai vechi cuvinte din istorie, aparand prima oara in Geneza si definind sursa evolutiei umane, legatura dintre pamant si omenire. Pentru noi toate acestea au o puternica insemnatate - pamantul pe care il locuim, suprafetele pe care le dezvoltam, puterea inovatiei umane, stabilitatea si continuitatea noastra ca si companie - un loc unde ideile cresc, unde ia nastere un viitor luminos, pentru familiile care beneficiaza de produsele noastre.


Adama va prezinta prin intermediul site-ului LandHouse.ro urmaotarele proiecte rezidenteiale:

Anunt Imobiliar Mica Publicitate Submit Your Site SmartNetBook.ro Viziteaza site-ul Land House Real Estate Solution pe ShopMania