Termeni si conditii

TERMENI si CONDITII

Termeni utilizati:
Land House – numele sub care se prezinta site-ul
Comar International – denumirea societatii care are in proprietate site-ul Land House
Utilizator – orice persoana fizica sau juridica (dezvoltator imobiliar) care acceseaza site-ul LandHouse.ro
Servicii – toate facilitatile oferite de site-ul LandHouse.ro
S.C. Comar International s.r.l. are sediul social in Ploiesti, Str. Luminii, nr.6, Bl. 30 F, Ap. 10. Si este inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J20/707/1994 si are CUI RO5407570
Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica site-ului LandHouse.ro, serviciilor si continutului acestuia.
Accesul la site, la continutul si informatiile acestuia sunt oferite cu conditia acceptarii tuturor impunerilor din acest contract – regulament. Prin utilizarea acestui site va manifestati, fara restrictii, acordul cu Termenii si Conditiile noastre.
S.C. Comar International s.r.l. poate revizui oricand Termenii si Conditiile de utilizare iar folosirea in continuare a acestui site, dupa modificarea Termenilor si Conditiilor, reprezinta acceptul dumneavoastra pentru modificarile operate.
Servicii oferite
Site-ul LandHouse.ro va ofera accesul la o larga baza de date in domeniul imobiliar.
Site-ul LandHouse.ro pe langa serviciile platite de catre clienti prezinta si publicítate cu care dumneavoastra trebuie sa fiti de acord.
LandHouse.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza nicio parere exprimata de catre utilizatori.
LandHouse.ro este un factor pasiv in distributia informatiilor asa cum sunt ele furnizate de utilizatori fara a-si impune sa le verifice, cenzureze sau deterioreze in vreun fel cu exceptia situatiilor in care acest lucru se impune.
Utilizarea materialelor
Va autorizam sa vizualizati si sa faceti download pentru o singura copie a materialelor de pe site-ul LandHouse.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial.
Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comercial ecu exceptia situatiilor in care LandHouse.ro (Comar International s.r.l.) va da acordul in scris.
Accesarea sau incercarea de acces altfel decat pe caile comunicate de catre site-ul LandHouse.ro va fi considerat acces neautorizat si va fi sesizat autoritatilor.
Responsabilitati
S.C. Comar International s.rl. nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca S.C. Comar International s.rl. a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
1) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
2)utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului LandHouse.ro;
3)declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului LandHouse.ro;
4) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
1) utilizarea serviciilor site-ului LandHouse.ro  se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

2) S.C. Comar International s.rl. nu ofera nici o garantie ca:
a) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
c) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului LandHouse.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
d) orice eroare de program va fi corectata;
3) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de S.C. Comar International s.r.l. se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
Dispozitii generale
Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. Comar International s.r.l. in privinta utilizarii site-ului LandHouse.ro .
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si S.C. Comar International s.rl. si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului LandHouse.ro , impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si S.C. Comar International s.rl.

Anunt Imobiliar Mica Publicitate Submit Your Site SmartNetBook.ro Viziteaza site-ul Land House Real Estate Solution pe ShopMania